XAMOΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!!!!ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΙΚΙ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


 Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα από το χώρο κράτησης των ανήλικων προσφύγων. Όπως καταγγέλλεται τα παιδιά από τη Συρία δέχθηκαν επίθεση από παιδιά από το Αφγανιστάν που με τη σειρά τους υποστηρίζουν πως εκβιάζονται από άλλες πολυπληθέστερες εθνικές ομάδες όπως οι Ιρακινοί. Κατά τις συγκρούσεις κατά τις οποίες έσπασαν οι πόρτες του χώρου κράτησης των ανηλίκων και διαλύθηκε ένα κοντέινερ, τραυματίστηκαν πολλά παιδιά, πέντε από τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Περίπου 40 παιδιά διέφυγαν στα γύρω κτήματα ακόμα και στην πόλη της Μυτιλήνης και η Αστυνομία όλη νύχτα προσπαθούσε να τα βρει. Σε λίγη ώρα αναμένεται να γίνει και η καταγραφή ώστε να φανεί πόσα από αυτά τα παιδιά δεν έχουν επιστρέψει στις εγκαταστάσεις του hot spot.

 Μετά τις συγκρούσεις, ανάμεσα σε ανήλικους κρατούμενους, αυτές επεκτάθηκαν και στους άλλους χώρους του hot spot. Οι οικογένειες διέφευγαν με τους άνδρες να αμύνονται στις επιθέσεις άλλων ανδρών. Πολλοί τραυματίσθηκαν και τους παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες, ενώ δύο από αυτούς τους τραυματίες διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο.

 lesvosnews.net
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου