BINTEO ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!!!ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΙΣΩΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 1/9/16, έντεκα μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,με θέμα «σχολεία-μετανάστες».

Στην εισήγησή του ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση απλά ανακοινώνει τις αποφάσεις της χωρίς καμία ενημέρωση,σχεδιασμό και συνεργασία με τους δήμους. Η απόφαση να χρησιμοποιηθούν τα σχολικά κτήρια καθημερινά για περίπου 22.000 χιλιάδες παιδιά μεταναστών και προσφύγων απο τις 14:00 ες τις 18:00,ώρες που λειτουργεί ακόμη το ολοήμερο σχολείο,ενισχυτική διδασκαλία και διάφορα προγράμματα.

Σαν «βόμβα» έσκασε στην αίθουσα συνεδριάσεων η είδηση της κινητοποίησης της κυβέρνησης για την δημιουργία νέου host pot κοντά στο ξενοδοχείο DI TANIA και αυτό στην Συμμαχική οδό.
Η απόφαση που πάρθηκε στο συμβούλιο ήταν οτι ο δήμος θα ενημερώσει την κυβέρνηση ότι δεν δέχεται την χρήση των σχολικών μονάδων για την διδασκαλία αυτών των παιδιών και σε περίπτωση που δεν εισακουστεί θα προχωρήσει ο δήμος με τους πολίτες σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Παρουσιάστηκε η κατάσταση μέσα στα host pot απο πολίτη που εργάζεται εκεί,τοποθετήθηκαν πολίτες που εργάστηκαν στον τομέα και της υγείας και είπαν ότι κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει και ότι η προστασία των παιδιών θα καλυφθεί αν υπάρχει καθαριότητα τόσο απλή όσο η χρήση της χλωρίνης σε ποσότητα τόση όσο ενα καπάκι,τοποθετήθηκε η ένωση γονέων,ο εμπορικό σύλλογος και ο δημοσιογράφος κ.Βενιέρης ως προβληματισμένος κάτοικος Ωραιοκάστρου. Φυσικά και δεν έλειψαν οι εντάσεις.
Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε τις απόψεις που ακούστηκαν στην αίθουσα.

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου