ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!!!!ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ:ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια :

  1. Αυτό το πανηλίθιο κρεατοειδές κατασκεύασμα υστερεί σε μυαλό από κάθε ζωντανό πλάσμα στο Σύμπαν. Βρε παλιοηλίθιε, ΣΑΦΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟΥ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ. Δηλ. αν ξέρω ότι εσύ, Βλάξ Φίλη πρόκειται να μη σεβαστείς το περιβάλλον μέσα στο οποίο θέλεις να ενταχθείς και να εναντιωθείς σ' αυτό, όχι μόνον δεν θα σε "ξεράσω" αλλά και ενδεχομένως να σου καταλογίσω και αξιόποινες συμπεριφορές. Γιατί όμως οι Δημοσιογράφοι δεν απαντάνε..? Μυαλό έχουν, νου δεν έχουν ? Όπως μου έλεγε και ο παππούς μου για ξεχωρίζει τις προβατίνες απο τα σκεπτόμενα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απαντάνε οι δημοσιογράφοι γιατί πληρώνονται ακριβώς γι αυτό Να σιγοντάρουν τον εκάστοτε καρεκλοκένταυρο ! και ιδίως αυτόν που ομιλεί που ούτε καν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν έχει με το μέρος του Ρώτησαν τον Ελληνικό λαό αν έχουν το δικαίωμα να γεμίσουν τα σχολεία με μουσουλμάνους που οι περισσότεποι είναι απλά λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες Και στο κάτω κάτω δεν κάνει η Ελλάδα τους πολέμους

      Διαγραφή
  2. Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ..ΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ..ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ Τ @ΡΧΙΔΙ@ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/11/11 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…………Aς το ακούσουν και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους από
    εδώ και πέρα και άλλοι Δήμαρχοι..
    Και υπόψιν, ότι σε περιόδους κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος,(όπως είναι τούτη η περίοδος που διανύουμε τώρα στην Ελλάδα) η υπόθαλψη του λαθροπροσφυγικού, εκτός των άλλων συνιστά και συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος. Και διώκεται βάσει του Αρθρου 120,από τους ίδιους τους πολίτες με αυτοδικία ακόμη και με εκτέλεση.
    Βάσει Συντάγματος. οι πολίτες δικαιούνται και οφείλουν τούτη την περίοδο κατοχής, να εκτελούν ( να σκοτώνουν δηλαδή) όποιον συνεργεί στη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.
    Π.Χ, Δημάρχους που εγκρίνουν στην περιοχή τους εγκατάσταση λαθρομεταναστών, συμβούλους, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ που δεν αντιδρούν και που συναινούν και υποθάλπτουν το λαθρομετανατευτικό ακολουθώντας εν μέσω κατοχής αντισυνταγματικές εγκυκλίους, υπουργούς που ενεργούν προς την κατεύθυνση του αφελληνισμού της χώρας μέσω του λαθρομεταναστευτικού, της παιδείας , κ α.
    Επειδή το Σύνταγμα δίνει αυτό το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες, γι αυτό το λόγο είναι που προσπαθούν απεγνωσμένα να το αναθεωρήσουν.
    Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, συνταγματολόγο ή άλλο δικαστικό όργανο.)
    Η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος (άρθρο 120 παρ. 4) ορίζει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»………………ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ !!!
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ !!!!!!! ……………….ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ !!!!! …………… ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ….. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ………………………………………………………ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!!!!!!!!!!! …………………….. ………ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ….. ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Ι Δ Ι Ο Ι !!!!!!!
    …….ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,…………………………………… ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,……….. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ -KATAΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ –ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ—ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ…….. ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!! και εκτυπώστε από εδώ : https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουμουνισμό θέλατε η πλειοψηφία τραβάτε τα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εκείνο όμως που με κάνει να απορώ είναι γιατί και πώς κάθεσθε ακόμη με σταυρωμένα τα χέρια; Και μία ερώτηση. Το γιαούρτι ή τα αυγά είναι απλησίαστα σε τιμή; Κι ακόμη μία άλλη απόρία. Οι πλειοψηφία που εψήφησε αυτά τα λαμόγια δεν ντ΄ρεπεται ; Και Τέλος ποιά δικαιολογία θα δώση στην νέα γενιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω το δικαίωμα να σε γαμησω όπου σε βρω? Ναι το εχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή