Άντζυ Σαμίου: Πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό

Η «συναισθηματική φόρτιση» σε προηγούμενη ανάρτηση και οι εξηγήσεις


Αλέξη Τσίπρα επιμένει να στηρίζει η Άντζυ Σαμίου, όπως διευκρινίζει η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook, δίνοντας παράλληλα εξηγήσεις για τη θέση που είχε πάρει παλιότερα κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αποδίδοντάς την στη «συναισθηματική φόρτιση» είχε τη στιγμή που έγραφε όσα έγραφε.
«Πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό», διευκρινίζει, ποστάροντας παράλληλα την παλιότερη ανάρτησή της.
Συγκεκριμένα γράφει: «Ποποποπο συναισθηματική φόρτιση που είχα εκείνη τη στιγμή που το έγραφα! Χαρακτηριστικό του Έλληνα βλέπεις, γιατί να αποτελώ εξαίρεση; Μετά το συναίσθημα όμως έρχεται η λογική κι έτσι χωρίς να αναιρώ αυτά που ένιωσα και είπα εκείνη την εποχή, σήμερα χειροκροτώ όχι τις υποσχέσεις, αλλά τις μεταρρυθμίσεις! Όχι τα χαμόγελα, αλλά τη σκληρή δουλειά και τις αλλαγές έστω κι αν δεν βολεύουν εμένα..... Άλλωστε απαιτούνται θυσίες και είναι και δική μου ευθύνη να ρυθμίσω τις ανάγκες μου σύμφωνα με τις δυνατότητες μου.... οδυνηρό, αλλά αναγκαίο! Μη τα πολυλογούμε, όσο βλέπω λαμόγια να πληρώνουν και να δίνουν εξηγήσεις σε εξεταστικές, και καταθέσεις κλεφταράδων να δεσμεύονται, πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό! Κι όταν βλέπω τα στραβά, πάλι θα τα λέω, γιατί αυτό διαφοροποιεί τον πολίτη από το κομματόσκυλο!».

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια :

  1. να πληρωσει τους φορους πρωτα οταν πηγαινε καπου και τραγουδουσε και επερνε τα πακετα αδηλωτα.... και μετα ας τον ξαναψυφισει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι και να λες οτι και να κανεις για να διαφημησεις τα τραγουδια σου....... μπροστα σε αδεια καθισματα θα τραγουδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή