Κλεμμένο ΙΧ οδηγούσαν οι Σακκάς – Σεϊσίδης

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο καταζητούμενοι, και έκαναν σήμα για έλεγχο οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, είχε κλαπεί τον περασμένο Ιούνιο από περιοχή της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκε πάνω τους οπλισμός, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί τώρα έρευνες για να βρει το κρησφύγετό τους.
Αυτή την ώρα οι δύο συλληφθέντες μεταφέρονται από τη Σπάρτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ πρόκειται να οδηγηθούν αργότερα στον εισαγγελέα.
Υπενθυμίζουμε ότι, ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος κατηγορείται ως μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», είχε παραβιάσει τον Φεβρουάριο του 2014 τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.
Ο Μάριος Σεϊσίδης, κατηγορείται ως μέλος των αντιεξουσιαστών «ληστών με τα μαύρα», τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία εδώ και εννέα χρόνια.
Σημειώνεται ότι ο Μάριος Σεϊσίδης είχε επικηρυχθεί το 2009, μαζί με τον αδερφό του Σίμο Σεϊσίδη και τον Γρηγόρη Τσιρώνη, οι οποίοι έχουν συλληφθεί ως μέλη των «ληστών με τα μαύρα».

Το ιστορικό της σύλληψης
Η σύλληψη των Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη έγινε, νωρίς χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη, από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία θεώρησαν ύποπτα και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο.
Τότε, ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Σπάρτης.
Σε κάποια στιγμή, ο Σακκάς και ο Σεϊσίδης κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Λίγο αργότερα, όμως, συνελήφθησαν.
Οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, ενώ οι δύο συλληφθέντες αρνήθηκαν να πουν ποιοι είναι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έπειτα από επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, απάντησαν ότι δεν είναι άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.
Στη συνέχεια, κλήθηκε κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την Αθήνα, το οποίο τούς ταυτοποίησε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου