ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΒ ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ:ΟΤΑΝ Ο ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ήταν το 1974, όταν η Εθνική Ελλάδας ταξίδεψε στην Άγκυρα για να παίξει μέσα σε ΤΡΟΜΕΡΑ φανατισμένο κλίμα με την Τουρκία. Ο Στιβ Γιατζόγλου παραλίγο να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο.

ΕΙναι το πρόσωπο της ημέρας. Πήγε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, παραδέχθηκε δημόσια πως είναι εθνικιστής, υποστήριξε πως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν "η κακιά στιγμή"! Ο Στιβ Γιατζόγλου δεν περνάει τις πιο δοξασμένες στιγμές της ζωής του αλλά πάντα ήταν λίγο στην...τσίτα σε θέματα που ο ίδιος τουλάχιστον θεωρούσε "εθνικά".

Ήταν το 1974 όταν η Εθνική Ελλάδας ταξίδεψε στην Άγκυρα για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Τουρκίας. Τρομερά φανατισμένο κλίμα, στρατιώτες με τα όπλα προς τον κόσμο, ένταση, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.
Κι ενώ η κατάσταση θύμιζε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έκανε αυτό που ΔΕΝ έπρεπε να κάνει. Έπιασε τα γεννητικά του όργανα, όπως θυμήθηκε σε τηλεοπτικό αφιέρωμα ο Φίλλιπος Συρίγος και άναψε ακόμη περισσότερο τα αίματα.
Δείτε το σχετικό video και ακούστε τις εκδοχές του Συρίγου και του Γιατζόγλου.

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου