ΒΙΝΤΕΟ:ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ! ΣΠΙΡΤΖΗΣ:MONO O IHΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΔΕΚΟ

Τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να πωληθούν οι υπερχρεωμένες δημόσιες επιχειρήσεις που εντάσσονται στο υπερταμείο εξήγησε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στις επιτροπές της Βουλής.
Με αφορμή την περίπτωση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι "δεν μπορεί ένας οργανισμός που δεν έχει περιουσία, που έχει απίστευτο χρέος και οφειλές από το παρελθόν να λέμε ότι πάει για ιδιωτικοποίηση. Αυτό είναι του Χουντίνι".
"Δεν μπορεί με τους κανόνες της αγοράς, που επικαλείται η νεοφιλεύθερη πτέρυγα της Βουλής κι όσοι την αβαντάρουν, να υπάρξει ιδιώτης που θα ενδιαφερθεί για έναν φορέα που έχει 800 εκατομμύρια ευρώ δάνειο, δεν έχει περιουσία κι έχει πολλά εκατομμύρια διεκδικήσεις. 
Εκτός αν κατέβει ο Ιησούς Χριστός και αγοράσει τέτοιους φορείς. Μόνο ο Ιησούς Χριστός…" πρόσθεσε. 

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου