Χάλκινο μετάλλιο ο Μπακοχρήστος στην αρση βαρων

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος χάρισε στην Ελλάδα το 4ο της μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού ήταν τρίτος στα -54 κιλά της άρσης βαρών σε πάγκο, σηκώνοντας 162 κιλά.
ενα ακόμα μετάλλιο... βάφτηκε γαλανόλευκο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς ο Δημήτρης Μπακοχρήστος ήταν τρίτος στα -54 κιλά της άρσης βαρών σε πάγκο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Έλληνας αθλητής σήκωσε 162 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια, ενώ οριακά δεν κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, αφού είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 170 κιλά, όσα δηλαδή σήκωσε ο δεύτερος του τελικού, ο Κινέζος Γιαν Γουάνγκ, που όμως είναι βαρύτερος από τον Μπακοχρήστο και θα ήταν από κάτω του στην ισοβαθμία.
Γι' αυτό άλλωστε υπερτέρησε ο πρωταθλητής μας επί του Βραζιλιάνου Μπρούνο Κάρα, που επίσης σήκωσε 162 κιλά, αλλά κατέλαβε την 4η θέση. Χρυσός Παραολυμπιονίκης "στέφθηκε" ο Νιγηριανός Ρόλαντ Εζουρουίκε με νέο παραολυμπιακό ρεκόρ, αφού σήκωσε 200 κιλά.
Θυμίζουμε πως αυτό ήταν το τέταρτο μετάλλιο της Ελλάδας στη διοργάνωση, το δεύτερο χάλκινο και μόλις το πρώτο στην άρση βαρών σε πάγκο.

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου