Ε ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Η μητέρα είχε τελέσει παλιότερα γάμο και με τον γιο της

Μια μητέρα και κόρη από την Οκλαχόμα βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχαν κάνει έναν αιμομικτικό γάμο.
Η 43χρονη Patricia Spann και η 25χρονη Misty Spann παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2016 στην Οκλαχόμα. Εκτός όμως από αυτό αποκαλύφθηκε ότι η 43χρονη στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με έναν από τους γιους της, τον Jody Calvin Spann, το 2008. Βέβαια ο γάμος αυτός αργότερα ακυρώθηκε σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, το 2010.
Η σχέση όμως της γυναίκας με την κόρη της ανακαλύφθηκε από το Υπουργείο Ανθρωπίνων Υπηρεσιών κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έρευνας για την ευημερία και τη ζωή των παιδιών μέσα στο σπίτι τους, όπως αναφέρει η Daily Mail. Σύμφωνα με το νόμο στην Οκλαχόμα, ο γάμος μεταξύ στενών συγγενών θεωρείται αιμομιξία είτε υπάρχει είτε όχι μια σεξουαλική σχέση.

Την Παρασκευή εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψη της μητέρας και της κόρης λόγω αιμομιξίας και οι δύο κρατούνται στη φυλακή της περιοχής. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές, η Patricia Spann είπε στους ανακριτές ότι είχε χάσει την επιμέλεια της κόρης της και των δύο γιων της, οι οποίοι υιοθετήθηκαν και μεγάλωσαν από την γιαγιά τους, μητέρα του μπαμπά τους. Τελικά η 43χρονη επανασυνδέθηκε με την κόρη της Misty πριν από δύο χρόνια και ξεκίνησε η σχέση τους.
Η μητέρα μάλιστα είπε στην αστυνομία κατά την ανάκρισή της πως δεν πίστευε ότι ο γάμος με την κόρη της ήταν ενάντια στο νόμο της Οκλαχόμα και ότι ήταν αδίκημα, καθώς είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών της. Θεωρούσε δηλαδή ότι δεν λειτουργούσε πλέον ως μητέρα της αλλά ως σύντροφός της και ότι είχε δικαίωμα να προχωρήσει τη σχέση τους. Τώρα αναμένουν τις περαιτέρω ποινές.

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου