ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ !!!!ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ ΜΕ 140 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, στους τοπικούς φορείς αλλά και σε πολλούς εθελοντές, η αποβίβαση άλλων 130 με 140 μεταναστών και προσφύγων στην ακτή μεταξύ Μιλάτου και Αφορεσμένου.
Οι μετανάστες, αφού κατάφεραν να βγουν στη στεριά στη συνέχεια, περπάτησαν μέχρι την περιοχή του Αγίου Ανδρέα, αναζητώντας καταφύγιο από τον καυτό ήλιο. Στο σημείο βρίσκονται ήδη οι αρχές, η αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, αλλά και πολλοί εθελοντές που έσπευσαν να συνδράμουν με όποιο μέσο μπορούν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και αρκετά παιδιά.
Το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Ηρακλείου αναζητούν τους διακινητές, ενώ από την πλευρά της η δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου, όπως και πολλοί άλλοι τοπικοί φορείς παραμένουν σε εγρήγορση αναζητώντας την καταλληλότερη λύση για την προσωρινή φιλοξενία των μεταναστών.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα 140 άτομα που βρέθηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες στην παραλία του Αγίου Ανδρέα, είναι διαφόρων εθνικοτήτων, φαίνεται όμως πως στην πλειονότητά τους είναι Αφγανοί.
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς Η ΚΡΗΤΗ και η Ελλαδα.
    Ειδικα οι Προδοτες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ανθελληνικου τοξου να δωσουν προσοχην στα παρακατω .....
    α)Οτάν εισαι ΠΑΡΑΝΟΜΟς λαθρομεταναστης, οπως ολόι οι αλητηριοι που μας ερχονται απροσκλητοι ,τοτε απλα δεν εχεις δικαιωματα η και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙς.
    β)ΕΞΩ ΑΠΟ Σεγκεν εδω και τωρα...............Δεν μας εξυπηρετει σε τιποτα.Τι και αν πρεπει να δειχνουμε το διαβατηριον μας ,σιγα την ταλαιπορεια.
    γ)ΜΟΝΟΜΕΡΗς ΚΑΤΑΡΓΗΣΙς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙς .
    δ)ΟΧΙ περαιτερω ΤΗΡΗΣΙΝ ΤΩΝ ΜΑ'Ι'ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗς ΕΕ που αποσκοπουν στο να μας αφανησουν απο την χωρα μας ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΖΕςκαι φρεσκο χρημα μερικοι εθνοπροδοτες ΑΛΗΤΕς πολιτικοι και ΜΚΟ.
    Τα παρταλια και οι συνδικαλιστες που εχουμε για κυβερνησιν τωρα ,πρεπει να εξαναγκαστουν απο τον κοσμον ,αμεσα να παρουν συντονισμενα τα εξης μετρα ,αλλιως βαρατε τους ΑΛΥΠΗΤΑ οπου τους δειτε στις γειτονιες σας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή