Ηγήθηκε του Brexit αλλά έσπευσε να πάρει διπλή υπηκοότητα ο Φάρατζ

Μπορεί να αγωνίστηκε με σθένος για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εντέλει να το πέτυχε, αλλά εθεάθη στην γερμανική πρεσβεία του Λονδίνου να περιμένει στην ουρά για να πάρει διπλή υπηκοότητα ο πρώην επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου Νάιτζελ Φάρατζ.
Ο 52χρονος Βρετανός εθεάθη στην ουρά των αιτούντων διπλή υπηκοότητα της γερμανικής πρεσβείας του Λονδίνου. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει μια νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία στην σελίδα της στο facebook. «Είδα τον Νάιτζελ Φάρατζ στην ουρά της γερμανικής πρεσβείας να περιμένει μαζί μου και με άλλους ευρωπαίους πολίτες. Νομίζω ότι κατανόησε τι έκανε και προσπαθεί να αποκτήσει σύντομα διπλή υπηκοότητα», έγραψε. Το δικαίωμα μόνιμης παραμονής του στη Γερμανία είναι πάντως εξασφαλισμένο λόγω της γερμανίδας συζύγου του, γράφει η γερμανική εφημερίδα.
Ο Φάρατζ, ο οποίος είναι παντρεμένος με Γερμανίδα και έχει δύο κόρες από αυτόν τον γάμο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αντέδρασε ως εξής: «Δεν σας αφορά καθόλου» είπε τηλεφωνικά στον ιστότοπο Buzzfeed και τo έκλεισε.
Kατά την Welt, η βρετανική εφημερίδα Ιndependent έχει πληροφορηθεί από το περιβάλλον του Φάρατζ ότι θεωρεί την εικασία αυτή «μεγάλη σαχλαμάρα. Ο Φάρατζ πήγε στην πρεσβεία για κάποια «ιδιωτική του υπόθεση».
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου