ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ!!!Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ισαντόρα έκανε πρόταση γάμου στην Ένια (φωτο)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η 25χρονη Βραζιλιάνα αθλήτρια του ράγκμπι Ισαντόρα Σερούλο (Isadora Cerullo) έκανε πρόταση γάμου στην εθελόντρια Μαρζορί Ένια(Marjorie Enya) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας μετά τον τελικό του τουρνουά γυναικών στο ράγκμπι – το πρώτο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για τη συμμετοχή της στους αγώνες ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό. Ήξερα ότι οι άνθρωποι του ράγκμπι είναι ξεχωριστοί και ότι θα «αγκάλιαζαν» την πρόθεσή μου» είπε η Ένια, η οποία διατηρεί τα τελευταία δύο χρόνια σχέση με την Cerullo.
«Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Μπορει οι Ολυμπιακοί Αγώνες να τελείωσαν σήμερα για μένα, αλλά εγώ ξεκινώ μια καινούργια ζωή. Ήθελα να δείξω στον κόσμο ότι ο έρωτας κερδίζει» δήλωσε η Ένια στο BBC.
Σύμφωνα με το Outsports στους αγώνες του Ρίου συμμετέχουν 45 αθλητές και τρεις προπονητές που έχουν δημόσια δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, αμφιφυλόφιλοι και διεμφυλικοί.
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :