ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΥΤΑ;;;ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΜΚΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ

ΕΝΑ  περίεργο ποστ στο Facebook κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό, καθώς αφορά κάλεσμα μουσουλμάνων στη χώρα μας. Ειδικότερα η μη κυβερνητική οργάνωση Mission Dawah, μέσω της σελίδας της στο Facebook, καλεί τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα να διαδώσουν το μήνυμα του Αλλάχ. Αξίζει να σημειωθεί πως η σελίδα της συγκεκριμένης ΜΚΟ στο Facebook αριθμεί περισσότερα από 1.160.000 μέλη και το ποστ αυτό, προκαλεί εύλογα ερωτήματα.
Το κάλεσμα μέσω του ποστ έχει γίνει από τις 20 Ιουνίου, αλλά εμφανίζεται ακόμη στους τοίχους των χρηστών, αφού οι διαχειριστές της σελίδας το έχουν κάνει χορηγούμενο. Με λίγα λόγια έχουν καταβάλει ένα σημαντικό ποσό στο Facebook προκειμένου το κάλεσμα να γίνεται ορατό από όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.



Ποιά είναι όμως η ΜΚΟ που απευθύνει το κάλεσμα στους μουσουλμάνους της Ελλάδας;



Η Mission Dawah αποτελεί τμήμα της Ισλαμικής Ακαδημίας Παιδείας και 'Ερευνας (iERA) και ιδρύθηκε το 2009 από τον Βρετανό σαλαφιστή Abdur Raheem Green στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η iERA υπό την καθοδήγηση της οποίας λειτουργεί η οργάνωση έχει χαρακτηριστεί ως ομάδα μίσους από αρκετές οργανώσεις, κάτι που τα μέλη της αρνούνται.
Μια ακόμη περίεργη σύμπτωση(;) είναι πως στο διοικητικό της συμβούλιο υπήρξαν ο Zakir Naik, o οποίος σε ομιλίες του κατά το παρελθόν έχει δηλώσει ότι όλοι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να είναι τρομοκράτες. Οι απόψεις τους έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στον Καναδά, όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξαιτίας της ρητορικής μίσους που εμπεριέχουν
Για το περίεργο μουσουλμανικό αυτό κάλεσμα δεν έχει υπάρξει καμιά αξιολόγηση και επίσημη αντίδραση από τις ελληνικές αρχές.
http://www.thepressroom.gr
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου