ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!!ΚΥΡΙΤΣΗΣ:AYTA ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» και τις δηλώσεις του για «διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα», «απηνή δίωξη του Σεϊσίδη» και «στοιχεία στα όρια του γελοίου για τον Σακκά», ρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως «εμείς είμαστε ΣΥΡΙΖΑ έχουμε συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα, πολιτική μεθοδολογία, και αυτό μας καθορίζει αν είμαστε κάτι άλλο θα κάναμε αλλά πράγματα στη ζωή μας».
Μιλώντας για τις συλλήψεις Σακκά και Σεϊσίδη, ο κ. Κυρίτσης είπε ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που καταδικάζουν επί παραγγελία. «Ας χτυπήσουν άλλη πόρτα. Εγώ ιδεολογικά δεν ξέρω πού βρίσκονται οι άνθρωποι αυτοί, εμείς ΣΥΡΙΖΑ είμαστε» πρόσθεσε.
«Αυτά που λέω είναι κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ, και σε μεγάλο βαθμό κυβερνητική πολιτική» επέμεινε αναφερόμενος στις δηλώσεις του για «διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα», «απηνή δίωξη του Σεϊσίδη» και «στοιχεία στα όρια του γελοίου για τον Σακκά».
Παράλληλα, παρατήρησε ότι «δεν είναι κυβερνητική πολιτική πρακτικές που πρέπει να ξεριζωθούν όπως οι καταγγελίες για κακοποίηση συλληφθέντων», ενώ χαρακτήρισε ευφάνταστα τα σενάρια ότι στην κυβέρνηση υπάρχει πολιτικό σχέδιο για αντιεξουσιαστικό φύλλο συκής με αιχμή τον ίδιον για να ικανοποιηθεί ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει πρόβλημα με τη σύνταξή του ή με τον ΕΝΦΙΑ θα πει ότι στα κοινωνικά δικαιώματα τα πάει καλά ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλουστευτικά αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εκτίμησε δε ότι μερικά πειστήρια είναι «τελείως παγίδα, όπως το αποτύπωμά σου σε μια σακούλα».
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου