Ν.Τόσκας σε ΝΔ: «Δεν πρόκειται να εφαρμόσω πολιτική ακραίας καταστολής στους «no borders»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, και τη Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί με τους «κατασκηνωτές» στο ΑΠΘ. Με αφορμή την κριτική που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες από τη ΝΔ, ο Ν. Τόσκας έκανε λόγο για έλλειψη στρατηγικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προτροπή σε μεθόδους ακραίας καταστολής.


Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει τα χνάρια της ΝΔ με την ακραία καταστολή. «Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, αφού βλέπουν ότι δεν υλοποιούνται οι προσδοκίες τους, συνεχίζουν να προτρέπουν σε εφαρμογή των μεθόδων ακραίας καταστολής που τόσα χρόνια εφάρμοσαν και οι οποίες δεν έχουν αποδώσει, ούτε στα Εξάρχεια, ούτε αλλού».

Αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κ. Τόσκα:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, αφού βλέπουν ότι δεν υλοποιούνται οι προσδοκίες τους, συνεχίζουν να προτρέπουν σε εφαρμογή των μεθόδων ακραίας καταστολής που τόσα χρόνια εφάρμοσαν και οι οποίες δεν έχουν αποδώσει, ούτε στα Εξάρχεια, ούτε αλλού. Όσες συνδυασμένες επικοινωνιακές ενέργειες κάνουν ωθώντας πανεπιστημιακούς και άλλους κύκλους, οδηγούνται σε αποτυχία λόγω έλλειψης στρατηγικής. Η θερινή τους επικοινωνιακή εκστρατεία είναι μία επίθεση στο κενό. Οι καθημερινές επιτυχίες σε θέματα ασφάλειας (Εξάρχεια, μαφίες, απάτες, φοροδιαφυγή) αποδεικνύουν τη σωστή στρατηγική κατεύθυνση της κυβέρνησης».

ΝΔ: Ξεπερνά τις χειρότερες προπαγανδιστικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ απάντησε στο Ν. Τόσκα, τονίζοντας ότι «αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για τις πρυτανικές και εισαγγελικές Αρχές, ο κ. Τόσκας ξεπερνά και τις χειρότερες προπαγανδιστικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως αναφέρει η ΝΔ, ο υπουργός σκόπιμα αρνείται την εφαρμογή του νόμου για την προστασία του κύρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, της δημόσιας περιουσίας και της ασφάλειας των πολιτών.

«Ο κατ' ευφημισμό αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύει πως δεν ξέρει τι γίνεται στον χώρο των αρμοδιοτήτων του και ειδικότερα στην εστία ανομίας που αναπτύσσεται στη Θεσσαλονίκη. Εξίσου θλιβερό είναι και το κατάντημά του να συκοφαντεί σαν υποκινούμενους από τη ΝΔ "πανεπιστημιακούς και άλλους κύκλους", που παρεμβαίνουν για την αποκατάσταση της νομιμότητας».
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. και αν ρε ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΗ οι 'NO' ερθουν σε αντιπαραθεσει με τους 'YES' διοτι παντα μεσα σε μια κοινωνια ελευθερη και οχι κομμουνιστικη / δεξιο φασιστικη υπαρχουν δυο ψει ενςο νομισματςο... για τον λογο τουτο φροντίζει η διαχείριση ενος Κράτους σοβαρού .. και οχι οπερέτα= Φέουδο ... να προλαμβάνει αυτην την συγκρυση ... ΤΟΤΕ βρε χαζοβιόλη ΝΑ ΔΟΎΜΕ .... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή