ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!Την πρόθεση του να γυρνάει τους πολίτες ανάποδα ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών

Νέες μεθόδους για την είσπραξη των φόρων και την αντιμετώπιση των άδειων κρατικών ταμείων επιστρατεύει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να γυρνάει τους πολίτες ανάποδα προκειμένου να μαζέψει ότι χρήματα έχουν πάνω τους.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου, ειδικές ομάδες του ΣΔΟΕ με ιδιαίτερα εύσωμους ελεγκτές θα αναποδογυρίζουν πολίτες χωρίς προειδοποίηση και θα τους τινάζουν μέχρι να πέσουν όσα κέρματα ή χαρτονομίσματα έχουν στις τσέπες τους.
«Ξέρουμε ότι δεν είναι ιδανική επιλογή, αλλά δυστυχώς το συνεχιζόμενο έλλειμμα στα φορολογικά έσοδα μας αναγκάζει να προβούμε σε κάπως ανορθόδοξα μέτρα» παραδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο οποίος πρόσθεσε όμως ότι το τίναγμα θα γίνεται με σεβασμό στον πολίτη.
«Μετά θα τους επιστρέφουμε στην όρθια θέση» είπε.
Το υπουργείο εξετάζει και άλλα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα ελλείμματα, όπως το έντονο ταρακούνημα συνταξιούχων μέχρι να πουν πού έχουν κρυμμένες τις λίρες,φορολόγηση με ΕΝΦΙΑ για όσους μένουν πολλή ώρα ακίνητοι και κατάργηση του αφορολόγητου στο χαρτζηλίκι των παιδιών κάτω των 10 ετών.
Τέλος, σε ότι αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, το οικονομικό επιτελείο μελετά το ενδεχόμενο να μπορούν να εξοφλούν τις οφειλές τους καταβάλλοντας ένα νεφρό ή δίνοντας τον πρωτότοκο γιο τους στο κράτος.
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου