ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ


Ε, δεν συμβαίνει και κάθε μέρα να πέφτεις θύμα επίθεσης. Ο Γιάννης Κουτσοδόντης περιγράφει με λεπτομέρειες πώς  εξελίχθηκε το χθεσινό επεισόδιο με θύμα τον ίδιο, στη διάρκεια της πυρκαγιάς στη Σούδα. “Βρισκόμουν εκεί για να συντονίσω τα ασθενοφόρα, όταν ξαφνικά μου επετέθη ένας άγνωστός μου κύριος, που τον έχω δει πάντως σε όλες τις φάσεις να πρωταγωνιστεί κατά μεταναστών και άρχισε να με χτυπά με γροθιές και κλωτσιές. Το άσχημο, αυτό που με πείραξε πολύ, είναι ότι οι Αστυνομικοί τον απομάκρυναν σε φιλικό επίπεδο χωρίς να του υποβάλλουν μήνυση κάτι που τελικά έκανα εγώ.”

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια :

  1. Προφανως ο κυριος αυτος αντεδρασς σε ολους οσους θελουν ανοιχτα συνορα. αλλοστε ποιος εβαλε τη φωτια; Γιατι να υπαρχουν τραυματιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε σκ..τοσακούλα ¨φίλλη¨ τι μας λες , πως δεν καταλαβαίνεις γιατί τις άρπαξες ;;; Πόσα σου δίνουν για να ¨φιλοξενείς¨ ( από την πίσω πόρτα..!!! ) ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;;; Πρόσεχε γιατί είμαστε όλοι γνωστοί στο νησί και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ βρίσκονται σε χαντάκια η σε δέντρα ..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή