Κοριτσάκι αρπάζει φίδι και το στριφογυρίζει στην οικογένειά του



Ένα μικρό κορίτσι έδωσε στην οικογένειά του ένα καλό σοκ όταν έπιασε ένα φίδι από το έδαφος και το κουνούσε στον αέρα στη λίμνη Μίσιγκαν.
Το βίντεο καταγράφηκε από έναν περήφανο θείο ο οποίος απαθανάτιζε την ανιψιά του να παίζει και να ανακαλύπτει τη φύση. Σε κάποια στιγμή όσο το κοριτσάκι ψάχνει στα ξύλα, σηκώνεται με ένα μεγάλο φίδι στο χέρι και αρχίζει να το κουνάει και να το στριφογυρίζει. Το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube πριν από κάποιους μήνες αλλά τώρα άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το κοριτσάκι που λέγεται Adriana μοιάζει να έχει ηλικία περίπου 3 ετών και φοράει ένα σωσίβιο παίζοντας στο νησί Beaver, το μεγαλύτερο νησί στη λίμνη Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ.
Απ’ ό,τι φαίνεται και ακούγεται στο βίντεο υπάρχουν τουλάχιστον τρεις άνδρες από την οικογένεια που βλέπουν το μικρό κορίτσι που ψάχνει τα κλαδιά και τις ρίζες κοντά στο νερό. Ο Jay F που λέγεται σύμφωνα με τη Mirror ότι είναι ο θείος του κοριτσιού ακούγεται να λέει ότι η «πριγκίπισσα Adriana εξερευνά το νησί Beaver». Στη συνέχεια καθώς προχωράει το βίντεο ακούγεται να αναφωνεί «Κοίτα τι βρήκα, κοίτα τι βρήκα» και σηκώνει στον αέρα το φίδι. Εκείνο αρχίζει να ταλαντεύεται και όποιος παρακολουθεί το βίντεο «παγώνει». Οι άνδρες που ακούγονται στο βίντεο αν και ξαφνιάζονται διατηρούν την ψυχραιμία τους και ο θείος του κοριτσιού τού λέει να το αφήσει ήρεμα στο νερό γιατί μπορεί να την τσιμπήσει.
Το κοριτσάκι ζητά αν μπορεί να το βοηθήσει αλλά εκείνος τής λέει απλώς να το ακουμπήσει κάτω. Η ίδια αφήνει το φίδι και εκείνο κινείται γρήγορα στο νερό. Ο Jay έγραψε στο YouTube ότι το να πιάνει ένα παιδί ένα φίδι είναι χαριτωμένο και κάπως τρομακτικό ταυτόχρονα». Αν και δεν είναι γνωστό ποιο είδος φιδιού έπιασε η Adriana, το Μίσιγκαν έχει μια ευρεία ποικιλία ερπετών, αν και μόνο το φίδι Massasauga είναι δηλητηριώδες.

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου