«Μπαρούτι» μυρίζει σήμερα η Θεσσαλονίκη - Συγκέντρωση της Χ.Α και αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές


Η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση, έξω από τα γραφεία της στο κέντρο της πόλης, με θέμα «Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Ως αντίδραση, αντιεξουσιαστές, θα συγκεντρωθούν από τις 18:00 στο στέκι Κάμενικ. Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, αναμένεται να γίνει στις 20:00. 
Το κάλεσμα των αντιεξουσιαστών: 
«Το αντιφασιστικό/αντιεξουσιαστικό στέκι Κάμενικ θα είναι ανοιχτό το Σάββατο 25 Ιουνίου από τις 18:00 ώστε να περιφρουρήσει τη γειτονιά του από τους νεοναζί της Χ.Α. όπου και καλούν για το ετήσιο μνημόσυνο για τον μεγαλέξανδρό.
Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι ενώ μετά από χρόνια που καλούσαν το φασιστικό πανηγύρι τους στο άγαλμα του αλέξάνδρου στο κέντρο της πόλης, πλέον αναγκάζονται να περιοριστούν στα γραφεία τους. Αυτό είναι αποτέλεσμα των πολλών νικών του αντιφασιστικού κινήματος της πόλης.
Γι'αυτό καλούμε όλους/ες τους αντιφασίστες/ριες να πλαισιώσουν την συγκέντρωσή μας στο στέκι το οποίο επιλέχτηκε λόγο της μικρής απόστασής του από τα γραφεία τους , με στόχο να μη τους αφήσουμε να κινηθούν στους δρόμους της πόλης μας.»
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου