ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!!!


Όταν το Λονδίνο εξέλεξε νέο δήμαρχο ο οποίος ήταν Μουσουλμάνος, οι φιλελεύθεροι πήδηξαν από χαρά, ουρλιάζοντας για την «διαφορετικότητα» και την «πρόοδο» και λοιπές παρόμοιες εκφράσεις.


 Οι φιλελεύθεροι ίσως σύντομα να πρέπει να επιλέξουν ποιόν αγαπούν περισσότερο, τους μουσουλμάνους ή τις γυναίκες, αφού η Breitbart ανέφερε ότι μια φωτογραφία έχει γίνει viral, από ένα συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε από τo μουσουλμάνο δήμαρχο και δείχνει τις γυναίκες να αναγκάζονται να μείνουν στο πίσω μέρος.
Ο Δήμαρχος Sadiq Khan (καμία σχέση με τον κακοποιό του Star Trek τον οποίο γνωρίζουμε) έκανε το συλλαλητήριο για την υποστήριξη, του να παραμείνει η Βρετανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ως πατριωτική πράξη που πρέπει να κάνει ο βρετανικός λαός.
Μια φωτογραφία από την εκδήλωση παρουσιάζει γυναίκες ντυμένες με μαντήλες να μην στέκονται στο μπροστινό μέρος, αλλά όλες να έχουν συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος της πορείας,  ενώ όλοι οι άνδρες στέκονται μπροστά.


Εάν αυτή ήταν μια φωτογραφία από ένα Ρεπουμπλικανικό συλλαλητήριο, τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης δεν θα σταματούσαν να μιλούν γι 'αυτό. Ωστόσο, επειδή είναι συγκέντρωση που διοργανώθηκε από έναν μουσουλμάνο, οι φιλελεύθεροι δεν τολμούν πουν τίποτα.
Αν το έκαναν, θα έπρεπε να ομολογήσουν ότι το Ισλάμ δεν είναι ακριβώς ευγενικό απέναντι στις γυναίκες κι αυτό θα πλήγωνε κάποιους ευαίσθητους μουσουλμάνους.

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου