Η απάντηση του Αμβρόσιου στον Μπουτάρη και τον Φίλη


Στην ανακοίνωσή του που ανέβασε στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Αμβρόσιος αναφέρει:
«Μετά το «τζιχαντιστής» μας απένειμαν και δεύτερο βραβείο: Κατά τον Δήμαρχον Θεσσαλονίκης είμαι και…. σχιζοφρενής!!!», και συνεχίζει:
«Δόξα τω Θεώ! Το πανηγύρι άρχισε με τον ....υπέροχο Υπουργό της α=Παιδείας κ. Φίλη. Μας απένειμε το προσωνύμιο «Τζιχαντιστής». Τώρα προστίθεται και ο πολυ-προοδευτικός κ. Ιωάννης Μπουτάρης. 
Κατά τον Αξιότιμο κ. Μπουτάρη, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, είμαι και.... «Σχιζοφρενής»! Μπράβο κ. Δήμαρχε! Σας ευχαριστώ θερμότατα! Από ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, όπως Σείς, οι έπαινοί Σας στο ταπεινό πρόσωπό μου στην πραγματικότητα θα ήσαν ψόγος!
Έπαινοι εξερχόμενοι από τό στόμα Σας θα ισοδυναμούσαν με μια λάσπη! Δέν θα ήθελα, λοιπόν, νά έχω επαίνους από ένα ηλικιωμένο πρόσωπο, όπως Σείς, το  οποίο περιφέρεται με ένα σκουλαρίκι στο αυτί του και το πρώτο θέμα, που το απασχολεί είναι η σεξουαλικότης!!!
Εάν με τις προχθεσινές Δηλώσεις Σας με επαινούσατε, τότε μερικοί θα έμπαιναν στον κόπο να ψάχνουν το «πως και το γιατί»! «Πως και γιατί επαινεί τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων ο κ. Μπουτάρης;» θά έλεγαν. «Μήπως και ο Αμβρόσιος είναι κρυπτο....φιλος; Μήπως καί ο Αμβρόσιος είναι μυστικό στέλεχος της παρέας, που ονομάζεται «Gay»; Της άνομης δηλ. εκείνης παρέας, η οποία πραγματοποιεί παρελάσεις, όπως το 5o Thessaloniki Pride;;;; Μήπως, μήπως , μήπως....»
Ώστε, λοιπόν, καί μόνο το γεγονός, ότι ο κ. Μπουτάρης μας κατηγόρησε, και μάλιστα μέ ένα τόσο βαρύ χαρακτηρισμό, όπως το «σχιζοφρενής», μας αρκεί! Θα καταδεικνύεται δηλ. και θα αυτο-αποδεικνύεται, ότι δεν είμεθα «μπουτάρηδες»!!!
Διότι Μπουτάρης σημαίνει σκουλαρίκι στο αυτί και σεξουαλικότητα! Το όνομα Μπουτάρης παραπέμπει στην παρέλαση Gay's Parti.
Το όνομα Μπουτάρης, επίσης, είναι ταυτισμένο με δηλώσεις περί της Ηθικής απαράδεκτες, όπως μια πρόσφατη Δήλωσή του: «Μου είναι αδύνατο να διανοηθώ πως μπορείς να κατηγορήσεις σε καλό ή κακό τη σεξουαλική διάθεση». Δηλ. έάν ο κ. Μπουτάρης είχε μια κόρη, η οποία θα ασχολείτο με τον «αγοραίο έρωτα», δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει, εάν η σεξουαλική της διάθεση και ενασχόληση θα ήταν καλός ή κακός έρωτας; Ντροπή!
Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι επιλέγουν τέτοιους  τοπικούς Άρχοντες! Η πόλη του Αγίου Δημητρίου μολύνεται! Ο λόγος του Ευαγγελίου δαστρέφεται!
Για το ταπεινό πρόσωπό μας ισχύουν οι λόγοι του Αποστόλου Παύλου: «ημείς μωροί διά Χριστόν, υμείς δε (κ. Μπουτάρη) φρόνιμοι εν Χριστώ! Ημείς ασθενείς υμείς δε ισχυροί! Υμείς ένδοξοι, ημείς δε άτιμοι.... Άχρι της άρτι ώρας και πεινώμεν και διψώμεν...... και κολαφιζόμεθα.... Ως περικαθάρματα (δηλ. σκουπίδια) του κόσμου εγεννήθημεν, πάντων περίψημα (δηλ. κάθαρμα) έως άρτι» (Κορ. Α', 4,10-14).
Αγαπητέ κ. Μπουτάρη,
Μας ωθείτε να διεκδικήσουμε ένα Βραβείο στο βιβλίο Guinnes! Μέχρι σήμερα μας έχουν αποδοθή τίτλοι,  προσωνύμια, ή παρατσούκλια ώς κάτωθι:  
Χουντικός!
Εθνικιστής!
Χωροφύλαξ!
Υμνητής της Χούντας!
Διαφωτιστής στη Γυάρο! (Σημ. Γεννήθηκα το 1938, άρα είμαι το «παιδί θαύμα»)!
Συνεργάτης των Γερμανών στην καταστροφή των Καλαβρύτων! (13.12.1943) (Σημ. Γεννήθηκα το 1938, άρα για μια ακόμη φορά είμαι το «παιδί θαύμα»)!
Χρυσαυγίτης!
Συριζαίος!
Αριστερός!
Καλός, αλλά και ......πολιτικάντης!
Τζιχαντιστής!  Καί τέλος,
Σχιζοφρενής!
Δοξάζω, λοιπόν,  το όνομα του Κυρίου, διότι με αξιώνει να μέ πολεμούν για το όνομά ΤΟΥ. «Ως περικαθάρματα (δηλ. σκουπίδια) του κόσμου εγεννήθημεν, πάντων περίψημα (δηλ. κάθαρμα) έως άρτι» (Κορ. Α', 4,10-14).
Κύριε Μπουτάρη,
«Ημίν εχαρίσθη το υπέρ Χριστού, ου μόνον το εις αυτόν πιστεύειν, αλλά και το υπέρ αυτού πάσχειν» (Φιλιππ. 1, 29). Σας ευχαριστώ για το στεφάνι, το οποίο μου εχαρίσατε.
Αίγιον, 27 Ιουνίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
*******************
ΜΠΡΑΒΟ κ. ΦΙΛΗ!!!!
Στη σοβαρή εφημερίδα ΕΣΤΙΑ διαβάσαμε ένα όχι καί τόσο κολακευτικό σχόλιο για τον Υπουργό της Παιδείας, του Οποίου το Υπουργείο μετασχηματίζεται σε Υπουργείο α-Παιδείας, δηλ. αμορφωσιάς, και σας το παρουσιάζουμε.
Απωθημένα;
Μάλιστα, ο κ. Υπουργός Παιδείας, σε νέες δηλώσεις του χθες περί της δικής του μεταρρυθμίσεως, έσπευσε να μας εξηγήσει ότι επιθυμεί «ουσιαστικό «και «ελκτικό» σχολείο, αλλά και δημοσία εκπαίδευση που θα καθιστά περιττό το φροντιστήριο. 
Και γι’ αυτό άλλαξε τα σχολικά βιβλία, που θα προσφέρουν στα παιδιά νέες ευκαιρίες… απολαύσεως.
Ο ίδιος δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της πανεπιστημιακής εκπαιδεύσεως.  Μήπως του έχει αφήσει αυτό απωθημένα και θέλει και τα δικά μας παιδιά να στραφούν σε χειρωνακτικά επαγγέλματα;
Ακόμη και αν δεν βρίσκουν εύκολα εργασία οι νέοι πτυχιούχοι, έχουν πάντως αποκτήσει εγκυκλοπαιδικότερο τρόπο προσεγγίσεως των προβλημάτων, κύριε υπουργέ.  Και χρειαζόμαστε μορφωμένους πολίτες.
Πηγή: ΕΣΤΙΑ 23/6/2016
*******************
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ........«ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ»
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ
 ΤΙΣ .....ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ........ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ!!!!», καταλήγει η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιου.
Ο Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή το 5ο Thessaloniki Pride που διεξήχθη, άσκησε κριτική στους ιερωμένους, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και χαρακτήρισε "Ιερά Εξέταση" τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και τον Σεραφείμ.
Σημείωσε επίσης ότι "οι παπάδες έχουν ησυχάσει, ωστόσο υπάρχουν και οι εξαιρέσεις".
"Αν εξαιρέσεις ορισμένους σχιζοφρενείς, οι περισσότεροι είναι πιο μαλακοί, πιο ήσυχοι ακόμα και ο Άνθιμος" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.
όσιου στον Μπουτάρη και τον Φίλη
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου