Παγίδευαν ΑΤΜ και έπαιρναν τα χρήματα ανυποψίαστων πολιτών

ΠαγίδευΠαγίδευαν ΑΤΜ και έπαι


Απάτη μέσω παγίδευσης ΑΤΜ αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, μετά τη σύλληψη δύο 40χρονων γυναικών από τη Ρουμανία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, στο Παγκράτι. 
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που διενεργήθηκε με τη συνεργασία διευθυντή ασφαλείας πιστωτικού ιδρύματος, οι δύο γυναίκες, τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο, παραβίαζαν τη θύρα εξόδου των χαρτονομισμάτων των ΑΤΜ με ψαλίδι και τοποθετούσαν, εσωτερικά, μηχανισμό παγίδευσης χρημάτων. Ο μηχανισμός αποτελείτο από έλασμα, στις άκρες του οποίου υπήρχαν άγκιστρα, που εγκλώβιζαν τα χαρτονομίσματα πριν την έξοδό τους. 
Οι πελάτες που πήγαιναν για ανάληψη μετρητών από το παγιδευμένο ΑΤΜ, ολοκλήρωναν τη διαδικασία της συναλλαγής, χωρίς, ωστόσο, να παραλάβουν τα χαρτονομίσματα, διότι αυτά, κατά την έξοδό τους, εγκλωβίζονταν στον αυτοσχέδιο μηχανισμό.
ψίαστων πολιτώναν ΑΤΜ και έπαιρναν τα χρήματα ανυποψίαστων πολιτών

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου