Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Θεσπρωτία - Τι δηλώνει η μητέρα του θύματος

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την άγρια δολοφονία του 25χρονου Αλβανού, στη Θεσπρωτία. Ο 25χρονος άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμός σε στάβλο στο χωριό Ποταμιά του Δήμου Σουλίου, στη Θεσπρωτία, ενώ από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψε ότι το θύμα πριν αποκεφαλιστεί, είχε δεχθεί πυροβολισμό.
Η ΕΛΑΣ αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο θεωρεί ότι είτε πρόκειται για αλβανική "βεντέτα" είτε πίσω από το έγκλημα κρύβεται κάποια διαμάχη ποινικών, πιθανόν για υπόθεση ναρκωτικών. Αυτό όμως που προβληματίζει τους αστυνομικούς -όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thespro.gr - είναι το γεγονός πως η δολοφονία έγινε με καραμπίνα και όχι πυροβόλα όπλα που χρησιμοποιεί συνήθως η αλβανική μαφία.
Ο 25χρονος σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η ΕΛ.ΑΣ. από την αλβανική αστυνομία ήταν κρατούμενος στις φυλακές της γειτονικής χώρας για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την αποφυλάκιση του επέστρεψε στην Ελλάδα.
Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που μπορεί να αξιοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thespro.gr, η μητέρα του 25χρονου, μιλώντας σε ΜΜΕ της Αλβανίας, δήλωσε πως τον μεγάλωσε με πολλές οικονομικές δυσκολίες, ενώ σημείωσε πως είχε φύγει από το σπίτι όταν ήταν 18 ετών. Επίσης, κάνει έκκληση στις ελληνικές και αλβανικές αρχές, να μεταφέρουν το σώμα του 25χρονου στην Αλβανία ώστε να τον κηδεύσει και ζητά την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας του.

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου