ΡΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ:EΓΩ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ BULLYING


Ξέσπασε κατά των MME η Αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας ΣίαΑναγνωστοπούλου, αναφορικά με τις προσφωνήσεις "πριγκίπισσα" και "βασιλόπουλο"  από τους γονείς προς τα παιδιά τους.
Ερωτηθείσα σχετικά από την ιστοσελίδα esos, είπε πως παρερμηνεύονται τα λεγόμενά τους, ειδικά του υπουργού Παιδείας και πρόσθεσε : "Βλέπω ένα απίστευτο “bullying” εναντίον του υπουργού και εναντίον μου πολλές φορές . Ό,τι και να πούμε παρερμηνεύεται. Ό,τι δουλειά και να κάνουμε παρερμηνεύεται. Τίποτα από τα θετικά δεν έχει βγει ποτέ".


ΕΝΙΚΟS.GR
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Bulliyng δέχονται τα μαθητούδια και τους δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα , καθώς ντρέπονται τους συμμαθητές τους και τους δασκάλους και δεν το αναφέρουν για να τιμωρηθούν οι δράστες ! Εσείς είσαστε κοτζάμ τόφαλοι και γλώσσα πολυβόλο διαθέτετε που δεν μπαίνει μέσα στο στόμα , να καταλαγιάσει , να ξεκουραστεί ! Τι bulliyng είναι αυτό ; Φυσικά και σας τα χώνουν όποτε πείτε κάτι , γιατί λέτε συνεχώς ηλιθιότητες , ανόητα πράγματα , την στιγμή που ο λαός υποφέρει και άλλα τον νοιάζουν ! Όχι να αλλάξετε εσείς όλα όσα ξέραμε επί 6.000 χρόνια ! Διαμαρτύρεστε γιατί μας περνάτε για πιο ηλίθιους από εσάς ! Πράγμα που είναι αδύνατον να υπάρξει ! Έχετε το απόλυτο ρεκόρ ηλιθιότητας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε γαμισου μωρή καριόλα......και λίγο είναι.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή