ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΑ ΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ!!!

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, η κάμερα έπιασε τον Δημήτρη Κυριακίδη, να φιλάει την εικόνα που είχε στην εστία του, μετά το γκολ του Παναιτωλικού.
Πάντως, ο Κυριακίδης, είναι ένας αθλητής που πιστεύει πολύ στον Θεό και πάντα φροντίζει να έχει μαζί του ακόμα και στο τέρμα, μια εικόνα ή ένα φυλακτό, από τα οποία αντλεί δύναμη.
Ο τερματοφύλακας που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, μίλησε στη «Live Sport» για τις φιλοδοξίες του για τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στην κίνηση να τοποθετεί μια εικόνα μέσα στην εστία του σε κάθε ματς.
Ο Κυριακίδης, ανέφερε πως αυτό του δίνει δύναμη και το κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια, με τις εικόνες και τα φυλακτά του να είναι «διαβασμένα» από το Άγιο Όρος, καθώς και από το μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου.
Μάλιστα, ο παίκτης, είναι βαθιά θρησκευόμενος και φροντίζει να επισκέπτεται το Άγιο Όρος, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.
Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου