Ο πρώτος θάνατος από το Pokemon Go - Τον εντόπισαν μέσω κινητού και του έστησαν ενέδρα

Τη ζωή του έχασε ένας 18χρονος, όταν πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε, ενώ είχε βγει για να κυνηγήσει Πόκεμον.
Ο Τζέρσον Λόπεζ ντε Λεόν είχε πάει με τον ξάδερφό του να «κυνηγήσουν» Πόκεμον, όταν άγνωστοι τους πυροβόλησαν, προκαλώντας το θάνατο του 18χρονου.
Οι δυο τους βρίσκοντας λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι τους, ενώ η αστυνομία θεωρεί πως οι δράστες γνώριζαν μέσα από την εφαρμογή του παιχνιδιού, που θα βρουν άτομα που κυνηγούν Πόκεμον.
Αυτόπτες μάρτυρες, για το πρώτο περιστατικό που σχετίζεται με το Πόκεμον, ήταν δύο επιβάτες φορτηγού, ενώ η αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος 20 κάλυκες από σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο τραυματίστηκαν, αλλά ο 18χρονος δεν τα κατάφερε.
Ο θάνατος φαίνεται να είναι ο πρώτος που σχετίζεται με το παιχνίδι Pokemon Go, αν και δεν είναι 100% σίγουρο πως το παιχνίδι ευθύνεται για τους θανάτους.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα, έχουν συμβεί διάφορα ατυχήματα, όπως κάποιος που έπεσε στο γκρεμό, καθώς και δύο πυροβολήθηκαν ενώ έψαχναν Πόκεμον, αφού τους πέρασαν για διαρρήκτες.
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου