ΣΟΚ!!!!!!!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΨΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ

Το γύρο του διαδικτύο κάνει η απάνθρωπη συμπεριφορά ενός ψαρά που όχι μόνο κακόποιεί βάναυσα μια θαλάσσια χελώνα αλλά δεν δίστασε να κάνει σχετική ανάρτηση στο facebook.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά  το zoosos.gr, καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε το www.zoosos.gr για τον ψαρά, που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook βίντεο, στο οποίο φαίνεται να έχει πιάσει μια θαλάσσια χελώνα, να χτυπάει το ζώο στο κεφάλι για να το αναγκάσει να ανοίξει το στόμα του, να το κρατάει όρθιο για να σταθεί στα πίσω του πτερύγια ώστε να «περπατήσει» και το παρουσιάζει γελώντας ως «θερίο».
Ο ψαράς από την Κατερίνη της Πιερίας, που βρίσκει πολύ αστείο να κακοποιεί αυτό το άγριο ζώο είδος υπό προστασία και εξαφάνιση, αφού γεμάτος υπερηφάνεια χαστουκίζει ξανά και ξανά αυτό το πλάσμα, ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο προφίλ του δύο φορές. Την πρώτη στις 20 Ιουλίου του 2015 και την δεύτερη στις 6 Μαρτίου του 2016 όπως φαίνεται και στις εικόνες που σας παρουσιάζουμε.

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου