Ε ΡΕ ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ!!!ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Στο πλαίσιο του προγράμματος που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προσφέρεται η δυνατότητα ενοικίασης διαμερισμάτων, από 60 τμ και πάνω.
Μέσω του προγράμματος, θα μισθώνεται ένα διαμέρισμα ανά πολυκατοικία, ενώ οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων θα λαμβάνουν ως μηνιαίο ενοίκιο έως και 400€, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα, την κατάσταση και το σταθερό εξοπλισμό καθ' όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.
Το μίσθωμα θα προπληρώνεται ανά τρίμηνο, μέχρι τις 31/12/2016, ενώ σε περίπτωση παράτασης του προγράμματος κατά το 2017, η πρώτη προπληρωμή θα γίνει αμέσως μετά την έγκριση του νέου προϋπολογισμού.
Παράλληλα, υπάρχει πρόβλεψη ποσού για επισκευές που θα απαιτηθούν, ενώ προβλέπεται πλήρης αποκατάσταση τυχόν ζημιών κατά την παράδοση των διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες, στο τέλος του προγράμματος. Το πρόγραμμα προβλέπει ακόμη την πρόσληψη ατόμων που θα επιβλέπουν καθημερινά τις συνθήκες διαβίωσης των ωφελουμένων και την καλή κατάσταση των διαμερισμάτων.
Οι λειτουργικές ανάγκες των διαμερισμάτων (λογαριασμοί θέρμανσης, ηλεκτρισμού, νερού και κοινοχρήστων) καλύπτονται εξολοκλήρου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. .
Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης και εταίροι οι Δήμοι Νεάπολης-Συκεών και Καλαμαριάς, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης, η ΜΚΟ PRAKSIS (Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας), η ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου