ΒΙΝΤΕΟ:ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΑΜ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒREXIT

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό ρατσιστικού παραληρήματος, που συνέβη μέσα σε τραμ στο Μάντσεστερ, κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου, όταν τρεις νεαροίΒρετανοί, επιτέθηκαν φραστικά εναντίον ενός επιβάτη, τον οποίο θεώρησαν μετανάστη.
Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, οι τρεις νεαροί ηλικίας 20, 18 και 16 ετών, βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και επιδόθηκαν σε ένα άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλήρημα σε βάρος επιβάτη του τραμ.
Οι δράστες ζήτησαν με προκλητικό τρόπο να εγκαταλείψει ο επιβάτης την Βρετανία, καθώς, κατά τους ίδιους, μετά το δημοψήφισμα θα έπρεπε να έχουν απελαθεί.
«Κατεβείτε από το τραμ τώρα. Γυρίστε πίσω στην Αφρική», ήταν μερικά από τα λόγια που εκστόμιζαν οι τρεις έφηβοι.
Το εκπληκτικό είναι ότι το θύμα, όπως αναφέρει ο Guardian, είναι Αμερικανός βετεράνος πολέμου! Μάλιστα, κάποιος από τους νεαρούς φέρεται να εκτοξεύει και το περιεχόμενο από ένα μπουκάλι μπύρας κατά του Αμερικανού.
Πάντως, οι υπόλοιποι επιβάτες του τραμ, όχι μόνο δεν επικρότησαν τους νεαρούς, αλλά έδειξαν και ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από τη συμπεριφορά τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ντροπή για την Αγγλία».
Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν από την Μητροπολιτική Αστυνομία του Μάντσεστερ, ενώ οι αστυνομικοί ευχαρίστησαν τους πολίτες που δημοσιοποίησαν το βίντεο


Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου