Παρέα μαύρων στη Φιλαδέλφεια δήλωσαν μέλη του ISIS και χτύπησαν γυναίκες


Η Αστυνομία της Φιλαδέλφειας, στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, αναζητά μια παρέα αφροαμερικανών που δήλωσαν μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και ξυλοκόπησαν στις 11 Ιουνίου μια άλλη παρέα επειδή τους ζήτησαν ένα… τσιγάρο.
Ο Πάτρικ Κέιν, η σύζυγός του Μπρουκ και ένα φιλικό τους ζευγάρι είχαν πάει στο εστιατόριο Geno’s Steaks για να τσιμπήσουν κάτι (όπως τα δικά μας «βρόμικα») μετά από νυχτερινή τους έξοδο.
Όπως διηγήθηκε ο Πάτρικ Κέιν στην ιστοσελίδα Philly, ήταν 04.15 τα ξημερώματα όταν έχοντας σχεδόν τελειώσει τα σάντουιτς τους, η φιλενάδα της γυναίκας του ζήτησε από τη διπλανή παρέα εάν είχαν να της δώσουν ένα τσιγάρο.
Τότε ήταν που «οι τύποι από την άλλη παρέα σαν να τρελάθηκαν», λέει ο Πάτρικ Κέιν.
«Σε δευτερόλεπτα ένας άνδρας σηκώθηκε, κόλλησε την παλάμη του πάνω στο πρόσωπο της κοπέλας και την έσπρωξε πέρα στο πεζοδρόμιο», περιγράφει ο Πάτρικ Κέιν.
«Μην μας κολλάς, ανήκουμε στο Ισλαμικό Κράτος», φώναξε έξαλλος ο άνδρας που μόλις είχε σπρώξει τη γυναίκα.
Η παρέα που «ανήκει στο ISIS» αποτελούνταν από πέντε άνδρες, μαύρους, και μια γυναίκα.

Η σύζυγος του Πάτρικ, η Μπρουκ, έσπευσε να βοηθήσει τη φίλη της και με θάρρος γύρισε και τους είπε: «Το σχόλιο για το Ισλαμικό Κράτος δεν είναι αστείο». Το μόνο που κατάφερε ήταν να χτυπήσουν και εκείνη.
Τότε ενεπλάκησαν οι σύζυγοι των γυναικών που είχαν δεχθεί επίθεση, με πρόθεση να τις πάρουν και να φύγουν.
«Την ώρα που προσπαθούσαμε να σηκώσουμε τα δύο κορίτσια, πέντε τύποι μας επιτέθηκαν», είπε ο Κέιν μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Ο ένας του έριξε γροθιά στη μύτη, μάτωσε αμέσως, και πριν προλάβει να αντιδράσει ένας άλλος άνδρας τον χτύπησε πίσω από το κεφάλι, ενώ δέχτηκε και δύο γροθιές στο μάτι.
Θυμάται τη σύζυγό του, Μπρουκ, να ζητά βοήθεια από τους άλλους πελάτες που βρίσκονταν τριγύρω, να καλέσουν την Αστυνομία, και τους πέντε «νταήδες» να φεύγουν τρέχοντας προς τα αυτοκίνητά τους.
Λίγο αργότερα έφτασε η Αστυνομία στο σημείο.
Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Η Αστυνομία αρνήθηκε να δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα, χαρακτηρίζοντάς το σκληρό.
Ωστόσο, έδωσε τις φωτογραφίες των μελών της παρέας που δήλωσαν μέλη του Ισλαμικού Κράτους και τους αναζητά.
Να σημειωθεί εδώ ότι οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος απαγορεύουν το κάπνισμα ως συνήθεια του «σατανά».

ΤRIBUNE.GR
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου