Νεκρός πυροσβέστης στην Κύπρο

Έχασε τη ζωή του μετά από ανατροπή βυτιοφόρου του τμήματος Δασών στον Άγιο Θεόδωρο



Τραγωδία στην Κύπρο από την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που μαίνεται από την Κυριακή στην περιοχή Σολέας. Ένας δασοπυροσβέστης έχασε τη ζωή του σύμφωνα με το sigmalive.gr.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δασοπυροσβέστης έχασε τη ζωή του μετά από ανατροπή βυτιοφόρου του τμήματος Δασών, στον Άγιο Θεόδωρο. Δυο είναι τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.
Τα μέτωπα είναι πολλά και το έργο της πυρόσβεσης καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο, εξαιτίας και των ανέμων, που πνέουν στην περιοχή, με τις αναζωπυρώσεις να είναι συνεχείς, ακόμα και σε περιοχές που κίνδυνος θεωρούταν ότι παρέλθει.
Προληπτικά έχουν εκκενωθεί τα χωριά Σπήλια, Αγία Ειρήνη, Κούρδαλι και Καννάβια. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα της Κύπρου ενώ στην προσπάθεια συμβάλουν πτητικά μέσα από την Ελλάδα και το Ισραήλ. Παράλληλα στη μάχη για την κατάσβεση, έχουν ριχθεί εκατοντάδες εθελοντές.
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου