ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πολλοί Έλληνες περίμεναν την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, δείγμα της μεγάλης τους δίψας για να δουν την γαλανόλευκη και να διατρανώσουν την αγάπη τους για την πατρίδα μας 


ΤΙ και αν η πορεία της τελευταίας διετίας είναι εφιαλτική. Τι και αν τα αποτελέσματα έχουν "παγώσει" αρκετά την σχέση των Ελλήνων φιλάθλων με την Εθνική μας ομάδα και είναι ένα από τα στοιχήματα που θέλει να κερδίσει ο Μίχαελ Σκίμπε. Αυτά δεν αφορούν καθόλου την ομογένεια, που στη μακρινή Αυστραλία έδωσε το πιο ζεστό καλωσόρισμα στην αποστολή της "γαλανόλευκης".
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έφτασε στο Σίδνεϊ ενόψει των δυο φιλικών αγώνων που θα δώσει με τα "καγκουρό" στις 4 και 7 Ιουνίου σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη αντίστοιχα, με τους Έλληνες που ζουν εκεί, να υποδέχονται με χαμόγελα τους παίκτες, δείχνοντας πως δεν ξεχνούν την πατρίδα τους και δεν πρόκειται ποτέ να σπάσουν οι δεσμοί με την Ελλάδα.
Άπαντες στο "στρατόπεδο" της Εθνικής αισθάνθηκαν οικεία με το καλημέρα, έχοντας τέτοια υποδοχή από τους συμπατριώτες μας που ζουν εκεί. Ένα απ' όλους που τους περίμενε, ήταν ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος είχε ταξιδέψει νωρίτερα στην Αυστραλία, προκειμένου να κάνει ένα γενικό "τσεκάρισμα" προτού φτάσει η αποστολή.


Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου